Festivaltips voor de leukste festival beleving ooit

Ik ben van alle markten thuis. Zo houd ik ook van een goed feestje op zijn tijd. De leukste feestjes vind ik festivals. Festivals zijn anders dan even uitgaan in de stad. Bij festivals ervaar ik een veel gemoedelijkere sfeer. Het publiek komt gewoon om een goede tijd te hebben. Veel verschillende soorten mensen komen bij elkaar. Dit zorgt voor een unieke ervaring. Er is zoveel diversiteit dat je op gaat in de menigte en lekker jezelf kan zijn. Met name in de zomer is het genieten. Aan een festival zit meestal een bepaalde muziekstijl verbonden. Kies van festival naar jouw smaak en ontmoet gelijkgestemde mensen die allemaal zullen genieten van de muziek. Het publiek gaat dan ook lekker los tijdens een festival. Vandaag delen we praktische tips die jou helpen met een unieke festival ervaring. 

Voel je extra goed met leuke festival outfit

Er goed uitzien is zeker niet de belangrijkste zaak in de wereld. Maar tijdens een festival waar zoveel mensen massaal bij elkaar komen en zich goed kleden voel je je natuurlijk comfortabeler in een goede outfit. Kan je in je kledingkast niet de juiste outfit bij elkaar combineren? Dan is een festival het perfect excuus om jezelf eens te belonen met een leuk shirt of jurkje. Als je iets nieuw hebt wel je het het liefst zo snel mogelijk dragen. Bof jij even tijdens het festival kan je het gevoel van een leuke nieuwe outfit meenemen naar het festival. Vanuit huis kom je op deze manier al in de stemming. Een goed humeur is natuurlijk veel gezelliger dan iemand die zich niet op zijn of haar gemak voelt. 

Laad je telefoon goed op!

Niets is zo irritant als een lege batterij van je telefoon. En al helemaal niet als je op een groot festival bent. Je kent het wel. Jij en je vrienden zijn nog geen kwartier binnen en voor je het weet ben je iedereen alweer kwijt. Het kan soms uren duren voor je elkaar weer terug vind. Tijdens het festival vermaak je je nog wel. Maar na afloop wil je je zo snel mogelijk weer aansluiten bij je vrienden. En dan is een werkende mobiel een must.

Afsluiten met een knaller

Naarmate de avond vordert zie je de grote pupillen en waterflesjes toenemen. Het is geen geheim dat er regelmaat drugs wordt gebruikt op festivals. Het kan je extreem happy en actief laten voelen. Sta je hier voor open dan xtc, speed en coke veelgebruikte drugssoorten op feestjes. 

Heb jij je drugsgebruik van bijvoorbeeld speed niet onder controle dan heb je misschien een speed verslaving en is het aan te raden hulp te zoeken.